Wat is Powerbands?

Powerbands is de maker van Minibands en Superbands. Dit zijn elastische banden die worden gebruikt voor het verbeteren de lichamelijke conditie. Zowel lenigheid, core-stabiliteit en krachttraining.Daarnaast worden minibands gebruikt voor sport specifieke oefeningen en fysiotherapie.

Door de simpliciteit van de methode en de elastieken is het een groot succes bij veel Personal Trainers, coaches/trainers en fysiotherapeuten. Iedereen die de banden gebruikt heeft, weet dat de training niet alleen gemakkelijk en comfortabel is maar ook zeer effectief. Met de minibands kunt u specifieke lichaamsdelen met hoge intensiteit trainen.

Het maakt niet uit in welke mate u momenteel getraind bent omdat de band zich aanpast aan uw specifieke behoeften. Door de combinatie van verschillende moeilijkheidsgraden in de oefeningen en de verschillende weerstanden van de banden, kunt u een geheel persoonlijk programma samenstellen gebaseerd op uw conditie, budget en tijd. De combinatie van Minibands en Superbands geeft u het volledige pakket voor de ultieme work-out.


Minibands
Gele band: licht
Groene band: gemiddeld
Blauwe band: zwaar

Superbands:
Rood: licht
Zwart: gemiddeld