Wat is FUNS?

Waarom tien verschillende (dure) apparaten kopen, als u alles compact en in één Tower bij elkaar kan hebben? De Funs Training Tower 2.0 biedt een toegevoegde waarde voor elke sportschool. De combinatie van kwaliteit, design en speelse elementen van de Funs Training Tower biedt een geweldige uitdaging voor elke training. Met tien training stations kunnen veel mensen tegelijkertijd trainen en is de Funs Training Tower perfect voor zowel 1-op-1 training als voor groepslessen. Verder zijn er meer dan twintig ankerpunten voor verschillende extra opties.

Of u nu een Suspension Trainer of een box zak wil ophangen, het is geen probleem. Hierdoor is de Tower zeer functioneel en veelzijdig. De specificaties en additionele stations kunnen geheel naar uw wens worden ingevuld. Zodoende creëert u de perfecte functionele trainingszone met minimaal gebruik van de beschikbare ruimte.De Funs Training Tower 2.0 is 3,5 meter lang, 2 meter breed en 2,7 meter hoog. De minimale oppervlakte om gebruik te kunnen maken van de Tower is 35m2.

Meer informatie op aanvraag. Mail ons op info@transatlanticfitness.nl

 

De FUNS Tower 2.0 met onder andere de Step (voorgrond), de Rebounder (rechts).

 

Group FUNS

Small group training: Van links naar rechts, de CoreBar, Push-Pull handles, TRX Suspension Trainer, Dynamax Medicin ball, Pull-up bar en TRX Rip Trainer

 

FUNS Tower 2.0

Het Rope Pull Station

 

FUNS Tower 2.0

De FUNS Tower 2.0 kan meerdere mensen tegelijkertijd aan het werk zetten en wordt het middelpunt van uw sportschool.