TRX HOME 2

Schrijf de eerste review van dit product

ÉÉN STRAP. ÉÉN APP. STERKER DAN OOIT.


Leveringstijd 3-5 werkdagen


Verzendkosten: € 6.90

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 199,95

Productbeschrijving

Details

TRAIN HOE JE WIL. WANNEER JE WIL. WAAR JE WIL.

HET COMFORT WAAR JE OP STAAT - De sportschool is van jou en gaat overal met je mee. TRX Suspension Trainers zijn uiterst licht en handig draagbaar, perfect voor fantastische work-outs - waar je wil, wanneer je wil.

DE WORK-OUTS WAAR JE VAN HOUDT - Stem het type, de intensiteit en de duur van elke work-out af op je behoeften.

DE CONDITIE DIE JE NASTREEFT - Bouw spiermassa op, verbrand vet en boost je uithoudingsvermogen, zowel in sport als in je leven.

HET RESULTAAT DAT JE BEOOGT - Bereik al je sportieve doelen met work-outs van slechts 15 minuten per dag. Jij zorgt voor het vuur, wij doen de rest.


HET NIEUWE TRX HOME2 SYSTEM


ÉÉN STRAP. ÉÉN APP. STERKER DAN OOIT.

Het HOME2 SYSTEM is het hoogtepunt van meer dan een decennium aan knowhow en helpt je zo eenvoudig en efficiënt mogelijk fit te worden.

 

FITNESSSYSTEEM OP MAAT

Dankzij de audio- en videowork-outs van wereldbefaamde coaches en met behulp van onze nieuwste Suspension Trainer, je eigen lichaamsgewicht en onze gepersonaliseerde trainingsapp, bereik je al je sportieve doelen.

 

ONZE NIEUWSTE SUSPENSION TRAINER

Helemaal bijgewerkt, inclusief verstelbare voetbeugels, gewatteerde handvaten en met krijtstreep geweven materiaal - ideaal voor meer comfort, grotere gebruiksvriendelijkheid en een langere levensduur.

 

HET NIEUWE TRX HOME2 SYSTEM

 

GEPERSONALISEERDE TRAININGAPP

Maak je keuze uit tientallen work-outs die perfect zijn voor jouw doelen en levenswijze en laat je vervolgens op het scherm door elke stap gidsen. Je kan zelfs je work-outs plannen en je vooruitgang bijhouden.

 

COACHES VAN WERELDKLASSE

De allerbeste coaches ter wereld loodsen je door de work-outs waar je van houdt en doen dat o.a. met Suspension Training, functional training, HIIT of zelfs yoga.

 

TRAIN HOE JE WIL. WANNEER JE WIL. WAAR JE WIL.

 

RESULTAAT GEGARANDEERD

Het TRX HOME2 SYSTEM is het meest gepersonaliseerde trainingsysteem ooit. Het is wetenschappelijk gevalideerd en perfect om spiermassa op te bouwen, vet te verbranden, met succes aan cardiotraining te doen en je flexibiliteit te verhogen.

 

  

Wat is TRX Suspension Training:

De TRX Suspension Traininer is het originele, 'best-in-class' work-outsysteem wat gebruik maakt van de zwaartekracht en jouw lichaamsgewicht om honderden oefeningen uit te kunnen voeren. Je hebt zelf de controle over hoe hoog je de lat legt met elke oefening - door heel simpel je lichaamspositie aan te passen om meer or minder weerstand toe te voegen.
  

Hoe krijgt u gratis toegang tot de digitale inhoud met vele real-time oefeningen en set-up & use:

  1. Ga naar https://mylocker.trxtraining.com
  2. Klik op 'sign up now'
  3. Vul uw gegevens in
  4. U bent nu ingelogd op 'mylocker'
  5. Klik links in het hoofdmenu op 'Redeem a Token'
  6. Vul de code in die in uw TRX HOME Suspension Training Kit zit
  7. Vul uw serialnumber in die te vinden is op de Suspension Trainer onder het rubberen TRX logo boven de handvatten. Schuif het logo omhoog, waaronder u een hologram vindt met de code. Let op: onder één van de twee rubberen TRX logo's zit het hologram. De 0 is een 'nul' een geen letter 'O'. Vul de 13 tekens in zonder spatie.

  

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: TRX HOME 2

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: