TRX HOME Suspension Training Kit + The Grid

Schrijf de eerste review van dit product

Met het "Training en herstel" pakket krijgt u de TRX Suspension Trainer samen met The Grid van Trigger Point Performance Therapy. Hiermee kunnen uw spieren na een inspannende training met de Suspension Trainer effectief ontspannen met de The Grid.

Het pakket bestaat uit:
TRX HOME Suspension Trainer + Trigger Point The Grid (kleur naar keuze: Orange, Black, Lime of Pink)


Leveringstijd: 1 - 2 werkdagen 
Verzendkosten: € 6,50 

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 279,80

Aanbieding € 244,80

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

The Grid

The Grid is de meest veelzijdige foam roller die op de markt te vinden is. Lichtgewicht, copact en zeer effectief om Self Myofascial Relsease (SMR) technieken toe te passen. SMR zorgt voor flexibiliteit in het weefsel en het verminderen van spierspanning. Door gebruik te maken van The Grid, geeft u zichzelf een snel en effectief een massage waardoor u zich na enkele minuten meer ontspannen voelt.

Hierdoor verbetert u de afvoer van afvalstoffen, optimaliseert u uw flexibiliteit, verbetert u de bloedcirculatie en stimuleert u de proprioceptie via het zenuwstelsel.

Deze veelgebruikte massagerol heeft een zeer harde binnenkant en een zachte buitenkant. Op de buitenkant heeft de roller een rastersysteem met verschillende oppervlakten. Hierdoor kunt u zelf bepalen met welke intensiteit u de massage wilt hebben.

De verschillende dichtheden van de foam roller imiteren het gevoel van de hand. De handpalm, de vingers en de vingertoppen worden met de drie verschillende raster aan de buitenkant van The Grid gesimuleerd.

Verkrijgbaar in de kleuren oranje, zwart, groen, roze en legerprint.

Lengte: 33 cm                    Doorsnede: 13.5 cm
 

De TRX HOME Suspension Trainer Kit

TRX Suspension Training ontwikkeld kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. Train waar je maar wilt met dit lichtgewicht en draagbare trainingssysteem. Met dit trainingssysteem bepaal je helemaal zelf de intensiteit van het trainen door simpelweg je lichaamspositie aan te passen. De HOME versie is perfect geschikt voor thuisgebruik.
 

Inhoud

TRX Suspension Trainer:

Train waar je maar wilt met dit lichtgewicht (700 gram) en draagbare trainingssysteem. Met dit trainingssysteem kan je de capaciteit uitbreiden of beperken naar behoefte van de training.

TRX startersgids:

Installatie instructies zodat je met een goede start begint, en een compacte gids met work-outs zodat je kan blijven trainen.

Zes digitale video work-outs:

30 minuten total body: Dertien oefeningen, inclusief drie stretchbewegingen, uitgevoerd in 60-seconde sets met 30 seconden rust tussen elke oefening. 15 minuten borst en rug: Zes oefeningen welke op een rustige, gecontroleerde en gevarieerde manier worden uitgevoerd. 15 minuten armen en schouders: Zes oefeningen met gevarieerde tempo’s voor het optimal trainen van je armen en schouders. 15 minuten benen en heupen: Zes oefeningen om balans en kracht te verbeteren. Ook wordt het risico op blessures verminderd. 15 minuten core: Zes oefeningen welke gericht zijn op de spieren die de wervelkolom en de core stabiliseren en versterken. 15 minuten stretch: Zes oefeningen voor na de work-outs. Deze oefeningen worden gebruikt om lichaam te laten afkoelen alsmede om de spanning van de spieren af te halen.
Deze work-outs zijn ook in PDF-bestanden beschikbaar en zijn te printen.

TRX deurhanger:

Zorg dat je altijd veilig traint. Voordat je start, plaats de deurhanger “Work-out in progress”  aan je deur.

TRX polsband:

Laat je vrienden zien hoe jij traint wanneer je deze TRX polsband draagt.

TRX Suspension Anchor:

Te bevestigen op elk stevig ankerpunt zoals: boom, hek, klimrek, etc...

Wij raden het gebruik van de TRX Suspension Trainer op een hoogte tussen 2,1 en 2,7 meter aan.

TRX deuranker:

Door het handige deuranker, is het mogelijk om thuis te trainen. Het anker past op elke deur.

TRX opbergtas:

Neem je TRX Suspension Trainer banden overal met je mee in deze handige opbergtas.
 

Wat is TRX Suspension Training:

De TRX Suspension Traininer is het originele, 'best-in-class' work-outsysteem wat gebruik maakt van de zwaartekracht en jouw lichaamsgewicht om honderden oefeningen uit te kunnen voeren. Je hebt zelf de controle over hoe hoog je de lat legt met elke oefening - door heel simpel je lichaamspositie aan te passen om meer or minder weerstand toe te voegen.
 

 Voor een blijvend effectieve en succesvolle training met uw klanten, adviseren wij u een van onze gecertificeerde opleidingen te volgen.

 

Hoe krijgt u gratis toegang tot de digitale inhoud met vele real-time oefeningen en set-up & use:

  1. Ga naar https://mylocker.trxtraining.com
  2. Klik op 'sign up now'
  3. Vul uw gegevens in
  4. U bent nu ingelogd op 'mylocker'
  5. Klik links in het hoofdmenu op 'Redeem a Token'
  6. Vul de code in die in uw TRX HOME Suspension Training Kit zit
  7. Vul uw serialnumber in die te vinden is op de Suspension Trainer onder het rubberen TRX logo boven de handvatten. Schuif het logo omhoog, waaronder u een hologram vindt met de code. Let op: onder één van de twee rubberen TRX logo's zit het hologram. De 0 is een 'nul' een geen letter 'O'. Vul de 13 tekens in zonder spatie.

 

De TRX Home Suspension Trainer Kit 

Home Product Details

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: TRX HOME Suspension Training Kit + The Grid