Trigger Point - The Grid - Black

Schrijf de eerste review van dit product

Maak kennis met The Grid van Trigger Point Performce Therapy. Gebruik deze zelfmassage roller voor een warming-up, cooling down of bevorder het herstel door het masseren van pijnlijke plekken in de spieren (Trigger Points).

Levertijd: 3 - 5 werkdagen
Verzendkosten: € 6,90

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 34,95

Productbeschrijving

Details

The Grid

The Grid is de meest veelzijdige foam roller die op de markt te vinden is. Lichtgewicht, compact en zeer effectief om Self Myofascial Relsease (SMR) technieken toe te passen. SMR zorgt voor flexibiliteit in het weefsel en het verminderen van spierspanning. Door gebruik te maken van The Grid, geeft u zichzelf een snel en effectief een massage waardoor u zich na enkele minuten meer ontspannen voelt.

Hierdoor verbetert u de afvoer van afvalstoffen, optimaliseert u uw flexibiliteit, verbetert u de bloedcirculatie en stimuleert u de proprioceptie via het zenuwstelsel.

Deze veelgebruikte massagerol heeft een zeer harde binnenkant en een zachte buitenkant. Op de buitenkant heeft de roller een rastersysteem met verschillende oppervlakten. Hierdoor kunt u zelf bepalen met welke intensiteit u de massage wilt hebben.

De verschillende dichtheden van de foam roller imiteren het gevoel van de hand. De handpalm, de vingers en de vingertoppen worden met de drie verschillende raster aan de buitenkant van The Grid gesimuleerd.

Verkrijgbaar in de kleuren oranje, zwart, groen, roze en legerprint.

Lengte: 33 cm                    Doorsnede: 13.5 cm

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Trigger Point - The Grid - Black