Trigger Point - Massage Ball

Schrijf de eerste review van dit product

Met de Trigger Point Massage Ball kunnen moeilijk bereikbare lichaamsregio’s gemasseerd worden, zoals rug, schouders, nek, heup, borst, onderbeen.


Levertijd: 1-2 werkdagen
Verzendkosten: € 6,90

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95

Productbeschrijving

Details

TP Massage Ball

Met de Trigger Point Massage Ball kunnen moeilijk bereikbare lichaamsregio’s gemasseerd worden, zoals rug, schouders, nek, heup, borst, onderbeen.

De Trigger Point Massage Ball is het meest veelzijdige Trigger Point tool. Moeilijk bereikbare plekken als de schouder en heup kunnen met de Trigger Point Massage Ball gemasseerd worden. De bal heeft een harde kern met een zacht oppervlak om diep in het weefsel te komen, zonder de huid te beschadigen. Gebruik de vloer, muur of je eigen hand om druk op de massage bal uit te oefenen en de bal op de spier te stabiliseren.

Trigger Point Performance Therapy is een revolutionaire zelfmassage therapie en wordt gekenmerkt voor massage op en rond lichamelijke trigger points. Trigger points zijn gevoelige drukpunten in skeletspieren en zijn vaak de oorzaak van spier- en gewrichtsklachten. Met behulp van specifieke Trigger Point tools kunnen trigger points en spierverklevingen worden behandeld en kan de weefselkwaliteit worden geoptimaliseerd. De verschillende Trigger Point Performance Therapy Tools zijn de TP Massage Ball, Footballer en Quadballer.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Trigger Point - Massage Ball