Rocktape - KneeCaps

Schrijf de eerste review van dit product

De Knee Caps van Rocktape zijn specifiek ontworpen om compressie, warmte en stabiliteit te geven bij het uitvoeren van functionele bewegingen zoals dead lifts, pistols en squats. Zeer geschikt voor CrossFit. Beschikbaar in verschillende kleuren en maten.


Leveringstijd: 1 -2 werkdagen
Verzendkosten: € 6.90 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 59,95

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Stabiele knieën zijn essentieel als het gaat om tillen. De Knee Caps zijn specifiek ontworpen om compressie, warmte en stabiliteit te geven bij het uitvoeren van functionele bewegingen zoals dead lifts, pistols en squats. In tegenstelling tot andere kniebeschermers zijn Knee Caps 'extra hoog' en ontworpen om compressie te geven op de inertie van de VMO* boven de knieschijf, voor goede stabiliteit. Knee Caps bieden ook compressie en warmte om de doorbloeding te bevorderen.

Kenmerken

Gelaste naden voor betere contouren
Toegevoegde hoogte voor VMO * ondersteuning
Verkrijgbaar in 5 mm of 7 mm neopreen
Verkocht per paar (twee Knee Caps per pakket)
 
5 mm vs 7 mm

Het verschil tussen de twee is support. De 7 mm Knee Caps bieden meer compressie, warmte en stijfheid. Dit draagt allen bij aan meer steun.
 
Maten
Voor de juiste maat meet u de omtrek van uw been rond het midden van uw knieschijf.

XS = < 29 cm
S = 29 - 34 cm   
M = 34 - 37 cm
L = 37 - 39 cm
XL = > 39 cm 

* De vastus medialis is een van de vier quadriceps spieren. De spier zit aan de binnenkant van de voorkant van het bovenbeen. Het laagste deel van de vastus medialis, genaamd de vastus medialis oblique (VMO), bereikt zijn maximale contractie tijdens volledige extensie. De VMO helpt om de knieschijf te stabiliseren.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Rocktape - KneeCaps