RockTape - Fascial Movement Taping (FMT) Level 2

Schrijf de eerste review van dit product

De RockTape Fascial Movement Taping Level 2 voor Fysiotherapeuten, Personal Trainers, fitness-professionals en coaches, die level 1 succesvol hebben afgerond.


Korting:  • 15% bij aankoop van twee cursussen

  • 20% bij aankoop van drie cursussen


Kan ook gecombineerd worden met andere cursussen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 159,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

RockTape - Fascial Movement Taping Level 2 (FMT 2)

Fascial Movement Taping bewandeld geheel nieuwe wegen van Taping voor sporters van alle niveaus en andere mensen met acute of chronische pijn en beperkingen in de beweging. Deze cursus gaat dieper in op de concepten van bewegingstherapie en prestatieverbetering via functionele taping methodes die worden onderwezen in FMT Level 1. De anatomie en fysiologie van myofasciale netwerken is behandeld. De cursus gaat verder met het beoordelen van bewegingen om disfunctie in specifieke ketens te herkennen en hoe RockTape toe te passen op een manier die de beweging verbetert. Dit wordt gedaan in een workshop, met een hands-on mentaliteit. Er worden correctie oefening aangeboden om gewrichtsmobiliteit en stabiliteitsdisfuncties langs myofasciale paden te behandelen.

Voorwaarden

Succesvol hebben afgerond van FMT 1

Inhoud

- Introductie van het myofasciale sequencing model
- Leer bewegingsanalyse technieken om verkeerde bewegingspatronen te identificeren
- Functionele taping toepassingen voor Performance Chains
- Integreer beoordeling van sport-specifieke bewegingspatronen en het gebruik van tape om sportieve prestaties te verbeteren (Power Taping)

De FMT 2 cursus begint om 09:30 is klaar om 17:30
Cursusduur: 8 uur

Wilt u met 3 of meer mensen de cursus volgen? Dan ontvangt u 20% korting!  

RockTape Instructor Wesley Koehl over RockTape en FMT:
 “De principes waar RockTape naar handelt, zijn gebaseerd op wetenschappelijke evidentie. Er wordt gericht op Movement Taping en niet op statische spanning of ontspanning aanbrengen. Er wordt niet eenzijdig geredeneerd, en dus ook niet naar gehandeld. Doordat het tactiel kinetisch is, is het namelijk een additief op je training of behandelingsinterventie.”

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: RockTape - Fascial Movement Taping (FMT) Level 2