powerbands SET MAX

Schrijf de eerste review van dit product

De Powerband SET MAX bevat alle drie minibands: light, medium, heavy + de Powerband Max Blue (heavy). Met deze combinatie bent u in staat de volledige Powerbands ervaring in uw training te verwerken. Met die complete pakket zijn de mogelijkheden eindeloos. Het niveau van de training kunt u zelf eenvoudig veranderen door een andere miniband te gebruiken.


Leveringstijd: 3 - 5 werkdagen
Verzendkosten: € 6.90 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95

Productbeschrijving

Details

Minibands

De flexibele rubberen banden zijn geschikt voor de warming - up, de cooling - down, voor krachtoefeningen, lenigheidsoefeningen en core-stabiliteit. Of het nu in het bos, thuis, in de sportschool of op kantoor is, met de kleinste sportschool ter wereld ( 22x5cm ) kunt u overal terecht. Onze minibands zijn de perfecte oplossing voor iedereen die heeft geen tijd om naar de sportschool te gaan en graag in een vertrouwde omgeving aan zijn of haar lichamelijke conditie wil gaan werken. Aanbevolen combinatie voor beginners: 2 gele minibands in het geel. Aanbevolen combinatie voor gevorderde gebruikers: miniband in geel of groen met een (tweede) groene. Aanbevolen combinatie voor ervaren gebruikers: miniband in groen of blauw met een (tweede) blauwe. Zeer goed in combiatie met de Powerband Superband.

LET OP: Wees voorzichtig met een latex allergie, de minibands zijn niet latex vrij!
 

Superband

De MAX superband is een robuuste weerstandsband met een lengte van 100 cm. Hierdoor is de MAX superband de ideale aanvulling op de minibands. De hogere weerstand is perfect voor een uitdagende en effectieve work-out. Met een combinatie van krachttraining en intensieve intervallen, breng je de stofwisseling in een hogere versnelling en je lichaam in topvorm. Ook voor een volledig stretchprogramma is de MAX superband zeer geschikt. Onze MAX superband biedt uitgebreide opleidingsmogelijkheden met name op het gebied van krachttraining, stretching en HIT (High Intensity Training). In combinatie met de drie minibands heb je een complete sportschool in je zak voor krachttraining, uithoudingsvermogen, interval training, full body training, core training , core stability en stretching. Kortom: een geweldige prijs-kwaliteit verhouding.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: powerbands SET MAX