Powerbands - Max - Green Mobilizer

Schrijf de eerste review van dit product

Onze Powerbands MAX Mobilizer is dankzij zijn extreme treksterkte perfect voor meer flexibiliteit en mobiliteit. In aanvulling op onze lichte (rode) en middelzware (zwarte) Superband MAX is deze versie ook geschikt voor een zeer intensieve krachttraining.


Leveringstijd: 1-2 werkdagen
Verzendkosten: € 6.90 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 35,95

Productbeschrijving

Details

Mobiliteit en flexibiliteit zijn de belangrijkste fysieke basis-eigenschappen voor fysieke fitheid, gezondheid en prestaties. Daarom is Powerbands MAX Mobilizer is een must voor iedereen die altijd en overal optimaal wil trainen. De Powerbands MAX Mobilizer is de perfecte aanvulling op de Powerbands MAX zwart, rood en de Powerbands MINI's. Met deze selectie, bent u in staat om uw training perfect op te bouwen. Met de Powerbands MINI (mini bands) heeft u een enorme keuze aan oefeningen. Deze variëren van stabilisatie oefeningen tot gevarieerde trainingen.

De Powerbands MAX biedt u volledige inzet in sprint-, kracht- en intervaltraining. De Powerbands MAX Mobilizer helpt u om flexibeler te worden. Onze tip: gebruik de Powerbands MAX Mobilizer, naast mobiliteitstraining, ondersteunend voor zware oefeningen zoals pull-ups en dips, zodat u nauwkeurig kan werken. Hierdoor hoeft u ook als beginner dergelijke belangrijke oefeningen niet uit de training te schrappen. Met de overige Powerbands producten heeft u een hele sportschool in de zak tegen een ongeevenaarde prijs-kwaliteit verhouding.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Powerbands - Max - Green Mobilizer