Powerbands - Let's Bands Coach

Schrijf de eerste review van dit product

Als fitness en expertise je inspireren en je als trainer altijd nieuwe uitdagingen aangaat, dan ben je op het juiste adres om Powerbands Coach te worden.


Tijdelijke introductieprijs van €75,-

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 219,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

LET’S BANDS COACH

Vergroot je potentie en wordt Let's Bands Coach! 


In onze eendaagse cursus bieden wij vele praktische oefeningen onder begeleiding van onze ervaren hoofdcoaches en sportwetenschappers. Let's Bands Coach combineert de zeer breed inzetbare Powerbands met effective en efficiënte workout programma's die trainers en coaches de principes, oefenvormen en technieken leren voor specifieke doelen. Leer de progressies en regressies om de oefenvormen aan te passen aan verschillende niveaus. Van rehabilitatie naar explosieve HIIT trainingen, het trainingsconcept kan veilig en effectief gebruikt worden voor iedereen om functionele kracht, mobiliteit en stabiliteit op te bouwen.

Alle deelnemers ontvangen een "Let’s Bands Coach" certificaat en een hoge kwaliteit trainingsmanual (Engels) met vele oefeningen in beeld en tekst. Daarnaast krijgt elke deelnemer na succesvol afronden van de cursus een kortingscode waarmee je op vrijwel alle producten van Transatlantic Fitness een korting krijgt van 15% bij bestellingen in de webshop.

Let op: De cursus wordt gegeven in het Engels en Nederlands.
 

De leerdoelen van de cursus

  • Het leren van een verscheidenheid aan bewegingspatronen en oefeningen die een evenwichtig en effectief patroon van trainingsmogelijkheden creëert in theorie en praktijk.
  • Ontwikkel verschillende trainingen voor kracht en uithoudingsvermogen met de bijbehorende energiesystemen en hoe ze kunnen worden getraind met Powerbands.
  • Work-outs voor verschillende doelgroepen en trainingsdoelen met en zonder Powerbands Mogelijkheden voor gebruik in kleine groepstraining of bootcamps 
  • De mogelijke combinaties van Powerbands met andere trainingsvormen
 

Het gebruik van Powerbands op verschillende vlakken

  • Gewrichtsmobiliteit / warm-up 
  • Kracht en Powertraining 
  • Snelheid en behendigheidstraining 
  • Springen / Plyometrics 
  • Stretching en mobilisatie technieken

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Powerbands - Let's Bands Coach