powerbands SET LADY

Schrijf de eerste review van dit product

De Powerbands Lady Set bevat alle drie de minibands: light, medium en heavy. Met deze set kunt u een verscheidenheid aan oefeningen en trainingen uitvoeren. Van de warming-up, de buik, billen en benen tot vele stabilisatie oefeningen. En dat in een mooi paars / roze tintje.


Leveringstijd: 3 - 5 werkdagen
Verzendkosten: € 6.90

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95

Productbeschrijving

Details

De Powerbands Lady Set is een volledig trainingspakket voor de personal trainer of thuissporter compleet in een roze - paars tintje :

De flexibele rubberen banden zijn geschikt voor de warming - up, de cooling - down, voor krachtoefeningen, lenigheidsoefeningen en core-stabiliteit. Of het nu in het bos, thuis, in de sportschool of op kantoor is, met de kleinste sportschool ter wereld ( 22x5cm ) kunt u overal terecht. Onze minibands zijn de perfecte oplossing voor iedereen die heeft geen tijd om naar de sportschool te gaan en graag in een vertrouwde omgeving aan zijn of haar lichamelijke conditie wil gaan werken. De weerstand gaat van licht naar donker, met licht, middelmatig, en sterke weerstand.

Zeer goed in combiatie met de Powerband Superbands.

De Lady Set komt met twee polsbandjes, een Quickstart workout op A3 formaat en een code voor een 4-weeks trainingsprogramma die te bekijken is op de officiële website.

LET OP: Wees voorzichtig met een latex allergie, de minibands zijn niet latex vrij

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: powerbands SET LADY