Powerbands - Floss

Schrijf de eerste review van dit product

De Powerbands FLOSS staat ook wel bekend als de Voodoo band. Flossen is een compressie-gebaseerde interval methode voor gewrichtsmobilisatie. 


Leveringstijd: 1 - 2 werkdagen
Verzendkosten: € 6.90 

€ 16,95

Productbeschrijving

Details

De Powerbands FLOSS bevordert het herstel van de spieren na de training, versneld het herstel na blessures, verbetert de gewrichtsmechanica en lost weefsel verklevingen op. Wanneer u de ongeveer 5 cm brede en 1-1,5 mm dikke, massief rubberen band een paar minuten rond een lichaamsdeel aanbrengt en vervolgens selectief bewegingen laat uitvoeren, noemt men dit flossen.

Hoe werkt het flossen? De Powerbands FLOSS wordt gewikkeld rond het te behandelen weefsel of gewricht. Om een hoge en vlakke compressie te bereiken, adviseren wij het gewenste oppervlak ruim om te wikkelen. Zodra de band is bevestigd, wordt het gewricht bewogen tot de gewenste stand. De Powerbands FLOSS moet na 2 minuten weer worden afgenomen om onvoldoende bloedtoevoer van de aangesloten weefsel te voorkomen. Zodra de band weer los is, ontstaat er een grotere beweeglijkheid in de gewrichten en kan er een grotere bewegingsuitslag direct worden waargenomen en gevoeld. De Powerband Floss is 210 cm lang en 5 cm breed.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Powerbands - Floss

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: