Animal Flow - Instructor Cursus Level 1

Schrijf de eerste review van dit product

Animal Flow komt naar de Benelux. Deze tweedaagse cursus is uniek in de Benelux.
Een hype in wording, dit is de toekomst van functioneel body-weight training.


Korting:  • 15% bij aankoop van twee cursussen

  • 20% bij aankoop van drie cursussen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 459,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Geef je nu op voor de Animal Flow Level 1 workshop (instructeurs opleiding). Tijdens deze twee dagen leer je alles over de immens populaire en effectieve functional training methode: Animal Flow. Na succesvol afronden van de workshop ben je in staat om les te geven in Animal Flow als een van de eerste in Nederland. Het tweedaagse evenement bestaat uit 5 uur per dag van 9 tot 14 uur. Uiteraard zit er een uitgebreide Animal Flow manual inbegrepen bij de workshop met veel voorbeelden, uitleg van de basic movements en afbeeldingen van Flows. De manual is in het Engels.

De level 1 workshop is een tweedaagse cursus voor fitness professionals die gecertificeerd Animal Flow instructeur willen worden of fitness-enthousiastelingen die hun Flow naar the next level willen brengen met o.a. de Traveling Forms (het basisprincipe van animal movements), Switches en Transitions; Wrist Mobility; Activations, Form specific stretches en natuurlijk Flows. Je leert veel meer dan alleen de losse bewegingen onder de knie te krijgen. Je leert hoe je effectief anderen kunt coachen tijdens het oefenen en je krijgt een beter begrip van het integreren van de bewegingen in combinatie met bodyweight training. Je zult leren hoe je beter kunt bewegen en de transfer van bewegingen zullen jouw eigen prestaties verbeteren evenals die van je klanten, ongeacht hoe je Animal Flow in je trainingsschema toe past.

Na de inschrijving ontvang je een link naar een voorbereidingsvideo van Mike Fitch (bedenker van Animal Flow) zodat je goed voorbereid aan de cursus deel kan nemen. Na de cursus dien je zelf een Flow samen te stellen en op te sturen naar de instructeur. Deze zal de video dan beoordelen en het certificaat afhankelijk van het resultaat toekennen.

Deze cursus wordt gegeven door Animal Flow Master Instructor Sascha Müller in het Engels (evt. NL of Duits ook mogelijk).

Lees hier meer over Sascha Müller

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Animal Flow - Instructor Cursus Level 1